Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Katakomby" by Madelaine Rouxová # Book PDF Kindle ePub Free

Katakomby

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Katakomby
  • Author : Madelaine Rouxová
  • Release Date : January 06, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 31067 KB

Description

Odkud není cesty zpět...


Poslední rok na střední škole je pryč. Po všem, co spolu prožili, se Dan, Abby a Jordan těší na společný výlet autem a nehodlají se trápit tím, co bude, až skončí léto. Ale cestou za Jordanovým strýcem do New Orleansu si naši tři přátelé všimnou, že je sleduje červený sporťák. Pak začnou Danovi přicházet zprávy od někoho, od koho by je vůbec nečekal – od člověka, který zemřel o loňském Halloweenu.

Jak se podivné události stupňují, Dan je nucen smířit se s faktem, že to, co se mu přihodilo loni, možná nebyla jen shoda okolností, ale osud – osud, který spojuje Dana se skupinou lidí, kteří si říkají Řezbáři kostí a jsou fascinováni známými zabijáky z minulosti. Dan musí udělat vše, co je v jeho silách, aby tento výlet přežil.


I v této třetí knize série Asylum se setkáme s třemi teenagery, kteří balancují na tenké hranici mezi minulostí a současností, mezi genialitou a šílenstvím… Celý strhující příběh opět dokreslují originální fotografie.


Vzrušující, děsivé zážitky a sugestivní fotografie, to jsou atributy, díky kterým Publishers Weekly nazval Asylum „silným debutem v rámci ‚young adult‘ literatury“. I třetí díl série, Katakomby, je tak jako stvořený pro fanoušky Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti.


***


MADELEINE ROUXOVÁ

je autorkou bestselleru Asylum, který se prodává v devíti zemích, a jeho pokračování Sanctum, jež časopis Southern Literary Journal nazval „skutečně strašidelnou“ knihou. Katakomby jsou třetím dílem série o Danovi, Abby a Jordanovi.

Madeleine získala roku 2008 titul bakaláře v oboru tvůrčího psaní a herectví na Beloit College. Na jaře 2009 dokončila semestr postgraduálního studia, během kterého navrhla, napsala a prezentovala historický román. Krátce poté založila experimentální literární blog Allison Hewitt Is Trapped, který se brzy rozšířil po celé „blogosféře“ a přinesl svým čtenářům jedinečné zážitky s beletrií na pokračování. Její nová série young adult, House of Furies, vyjde v létě 2017.


„Rouxová využívá nalezené autentické fotografie, textové zprávy a dokonale chytlavé začátky kapitol tak, že čtenáři nebudou chtít jít spát a budou sledovat dobrodružství roztomile podivínských a nadaných studentů dlouho do noci.“ Booklist


Free PDF Download "Katakomby" Online ePub Kindle